Hirdetés

Burnout Paradise - nem üzemeltetik tovább a szervereket

|

Több mint tíz évig futottak, ideje lekapcsolni őket.

Hirdetés

2008-ban jelent meg a Burnout sorozat jelenleg legfrissebb része, a fantasztikus Burnout Paradise. Azóta az EA csak a Need for Speed sorozatot vérezteti ki módszeresen, a Criterion pedig más projekteknél segít be a kiadó többi stúdiójának, illetve valami olyanon dolgozik, ami nem autós játék.

Hirdetés

Az EA most bejelentette, hogy augusztus 1-jén lekapcsolja a Burnout Paradise PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as verziójának szervereit. A játék maga játszható lesz offline, csak a netkapcsolatot igénylő szolgáltatásoktól kell búcsúznunk. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra elérhető Burnout Paradise Remastered természetesen életben marad, és remélhetőleg sokáig üzemel még teljes erővel.

Nagyon reménykedünk egy hivatalos Burnout folytatásban, főleg miután az egykor a franchise-on dolgozó fejlesztők vezette Three Fields Entertainment csalódást okozott a szellemi utódként beállított Dangerous Drivinggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)