Hirdetés

Érkezhet a Burnout szellemi utódja?

|

A Criterion egykori alapítója, Alex Ward utalt rá, hogy új csapatától egy versenyjátékot is láthatunk.

Hirdetés

A Burnout-sorozatot eredetileg útjára indító Criterion egy teljesen újfajta játékon dolgozik, viszont ettől függetlenül nem kizárt, hogy a játék eredeti alkotóitól várhatjuk a sorozat folytatását. Legalábbis erre utalt, amit az EA-től azóta távozott Criterion-alapító, Alex Ward írt a Twitteren.

Az üzenet szerint Ward épp a NeoGAF-et böngészte, amikor belebotlott "egy újabb topikba", ahol a rajongók egy új, Burnout-stílusú játékért lobbiztak, majd a tweetet a "türelem rózsát terem" angol megfelelőjével zárta. Hogy ennél kicsit egyértelműbbé tegye, mire gondolt, nem sokkal később hozzáfűzte, nem kizárt, hogy új stúdiója, a Three Fields Entertainment nemsokára elkezd egy versenyjátékon dolgozni, viszont ez előtt még be kell mutatniuk és ki kell adniuk az első játékukat az új alakulattal.

Mit gondoltok, mivel rukkolnak elő a Criterion veteránjai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)