Hirdetés

C & C 3: Kane's Wrath - Aranylemez konzolon is

|

A NOD testvériségének karizmatikus vezetője elképesztő haraggal borítja lángba a világot a PC után Xbox 360-on is.

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az önállóan is futtatható expanzió konzolos változat megérett a tömegtermelésre, s minden akadály elhárult az elől, hogy június 23-án elfoglalja helyét az üzletek polcain. PC-s testvéréhez hasonlóan 13 küldetésből álló kampány meséli el Kane történetét. A kontrollerre ültetett vezérlésen kívül a Kane's Challenge mód jelent különbséget, ami 10 skirmish pályán teszi lehetővé, hogy a NOD mellett a GDI és a Scrin frakcióval is próbára tegyük képességeinket, s felkészüljünk a legfeljebb négy személyt kiszolgálni képes multiplayer csatározásokra. Az Xbox Live rendszerén keresztül több, mint félszáz harcmezőn mutathatjuk meg, hogy mitől döglik a légy.

kane_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)