Hirdetés

Cabal Online - The Lost World frissítés

|

Az európai forgalmazásért felelős Games-Masters.com vadonat új tartalmakkal toldja meg az ingyenes Cabal Online-t.

Hirdetés

Mivel közületek is sokan tolják az ingyenesen játszható Cabal Online-t, ezért nagyon is aktuális a Games-Masters.com friss sajtóközleménye, amiben a The Lost World ingyenes content update érkezésére „figyelmeztet". A csak Európának szánt csomag március 17-én, válik elérhetővé, és a szokásos bug-javítás mellett a tartalom bővítésére is figyelmet fordít -ezért content update ugyebár. A „Lost World" az itemek mellett új pályákat is hoz magával, aminek révén eljuthatunk a rég elveszett „Forbidden Island"-ra. Ezt Port Lux-on keresztül érhetjük el, hogy a vállunkra vegyük a nagy haszonnal kecsegtető új küldetéseket. A másik "nagy" újítás egy bizonyos „Title System" vagyis egy rangadományozó rendszer, amit a különösen nehéz küldetések után kapunk, és aminek révén elismerést és megbecsülés üti a markunkat. Ez egy időre nagyobb erőt is ad a játékosnak, de fő haszna, hogy közli a játékostársakkal Nevareth társadalmában betöltött pozíciónkat. Apró változtatások várhatóak továbbá a skill- és harcrendszer terén, a játékbeli egyensúly kedvéért. Cabal Online fanok, sztéj tyúnd!

 

cabal_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)