Hirdetés

Call of Duty 2014 - három nap múlva leleplezés, itt az első kép

|

Az Activison május 4-én leleplezi a Sledgehammer Call of Dutyját. Van egy kép is már a játékból.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy az idei Call of Dutyt a Sledgehammer Games csinálja majd, de a részletekkel kapcsolatban eddig elég homályos a kép.

Az a hír járja, hogy ennek hamarosan vége, ugyanis az Activision és a Sledgehammer május 4-én lerántja a leplet a Call of Duty 2014-ről. Nem lenne már baj, mert idegesítő 2014-nek hívni. 

A fenti képet ezen a teaser oldalon is megtekinthetitek és ha a fehér pöttyökre kattintotok, akkor átkerültök a New York Times és a Business Insider fake cikkeire, amik a játékkal kapcsolatos álhíreket tartalmaznak.

A Call of Duty 2014 lesz a GameInformer címlapsztorija ebben a hónapban és a kollégák egy képet is kiraktak a bejelentés mellé. Vízjeles, úgyhogy ide nem fogjuk beilleszteni.

A Sledgehammer Call of Dutyjából már láthattunk egy képet, amit a márciusi GDC-n adtak ki. Erről azt mondták a fejlesztők, hogy ez egy "valódi játékbeli karakter" és így fog kinézni magában a játékban is.

A megjelenés valószínűleg ősszel várható és egyesek szerint a következő Call of Duty csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Hamarosan meglátjuk.

Ti mit vártok a következő CoD-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)