Hirdetés

Call of Duty 4 - Megelőzött ámokfutás?

|

Az Egyesült Államokban megszaporodtak a fegyveres ámokfutások, s a hatóságok idegei cérnavékonyságúra koptak.

Hirdetés

A 19 éves Allieu Shaw figyelmét valamiképp elkerülhették az utóbbi hetek, hónapok eseményei, ugyanis egy Call of Duty 4 parti keretében annyira bepörgött, hogy az Xbox-Live révén lehetséges hangkommunikációs lehetőségekkel élve részletesen ecsetelte, miként rendezne véres mészarlást az általa látogatott tanintézmény (Forstburg State University - Maryland, USA) folyosóin.
Egyik játékostársa, bizonyos Kaipo Damurand késlekedés nélkül értesítette a frostburgi hatóságokat, akik a Microsoft segítségével rövid idő alatt beazonosították Shaw tartózkodási helyét. Az Annapolis Hall diákotthon környékét lezárták, s a házkutatás során nem találtak semmit, ami a tervezett ámokfutásra utalt volna. Shaw természetesen tagadta, hogy ilyen szörnyű cselekedetre ragadtatná magát, hiszen csak vicc volt az egész.
Ennek ellenére bíróság elé kell álnia, ahol az eddig büntetlen előéletű fiatalemberre akár 5000 dolláros pénzbírsággal és egy év szabadságvesztéssel járó ítélet is várhat.

 


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)