Hirdetés

Call of Duty 7 - Ünnepi eljövetel, tuti fizetős

|

Minden jel arra mutat, hogy nem ússzunk meg egy fizetős Call of Duty-t.

Hirdetés

S most már arra is, hogy ez a Call of Duty 7-esz, ami az Activision-Blizzard fejes Bobby Kotick nemrég tett kijelentése szerint idén év végére várható, ahogyan azt az évek hosszú során megszoktattuk.

Összeszámolni is nehéz, hogy mennyi híresztelés és pletyka látott már napvilágot bizonyos Activision berkekben készülő MMOFPS-ről, a fizetési kedvet vizsgáló kérdőívekről, havidíjas Call of Duty-ról. Minthogy ez végül nem a Modern Warfare 2 lett, így esélyes, hogy ezt a szerepet a Call of Duty 7-nek, meg nem erősített nevén a Call of Duty: Vietnamnak szánja az Activision. Kotick ezt a nyilatkozatát a szokásos negyedéves pénzügyi jelentés mellé csatolta, ami egészen pontosan így hangzik: „Ha belegondolnak abba, hogy milyen sikereket értünk el az előfizetéssel más játékokban, (itt természetesen a WoW-ra gondol - a szerk.) rájöhetnek arra, hogy merre is akarjuk vinni ezt a franchise-t." Elég korábbi forrás adtam meg a cikkben. Mindenki összerakhat magának egy képet a CoD 7-ről, ha van hozzá mersze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)