Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - hosszabb kampány és sok új infó a kooperatív módról

|

Újabb biztató információk derültek ki a Call of Duty: Advanced Warfare-ről. Hosszabb lesz a sztori és kiderült pár újdonság a kooperatív módról is.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare jó kezekben van a Sledgehammer Games-nél, mert a srácok tudják, hogy mit is várnak a játékosok a sorozattól.

Call of Duty: Advanced Warfare fejlesztőstúdiójának társalapítója, Glen Schofield a Twitteren válaszolt egy rajongó kérdésére, aki arra volt kíváncsi, hogy milyen hosszú is lesz a játék kampánya. Schofield erre azt mondta, hogy "hosszabb, mint az előző páré", ami lényegében azt jelenti, hogy több lesz, mint 6-7 óra. Nem lenne baj. 

Emellett újabb információk derültek ki a tegnap beharangozott Call of Duty: Advanced Warfare koopertív módról is. Kiderült, hogy ez a játékmód is a multiplayer pályáit használja, illetve egyszerre négyen játszhatunk majd online, de két emberes osztott képernyős játékra is van lehetőség. A három választható kaszt a Light, Heavy és Specialist lesznek, illetve kiderült, hogy és minden hullám után lehetőségünk lesz fejleszteni a felszerelésünket és az exoszkeletonunkat, a menetek közben pedig kaphatunk Supply Dropokat is.

Minden tizedik kör után kapunk egy extra küldetést is, amit teljesítve extra pontokat gyűjthetünk, de ha nem sikerül, akkor meg is büntet a rendszer. Azt is megtudtuk, hogy nem minden pálya lesz azonnal elérhető, hanem a fejlesztők négy tierre osztották őket.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)