Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - brutális páncélt kapnak a legjobbak

|

A világon mindössze néhány játékos juthat majd hozzá ahhoz a lenyűgöző páncélhoz, amit a Sledgehammer kifejezetten nekik hozott létre. Nagyon durván néz ki.

Hirdetés

Sokan féltették és talán még többen temették a Call of Duty szériát, de az Activision pontosan tisztában volt vele, hogy mekkora fába vágja a fejszéjét. A Sledgehammer játékát viszik mint a cukrot, és bár megvannak a maga hibái, most egyáltalán nincs az az érzésünk, ami a Ghosts esetében volt.

Hogy meghálálják a rengeteg szeretetet, a fejlesztők előálltak egy páncéllal, amely csak a kiválasztott kevesek számára lesz ugyan elérhető, de annyira jól sikeredett, hogy a srácok mindenkivel megosztották. A hivatalos képek a GameInformeren jelentek meg (ami rejtélyes módon itthonról még mindig nem elérhető), egyet azonban Twitteren is közzétettek, hogy senki ne maradjon le róla.

Az arany színű cirádás páncél leginkább a lovagkort idézi. A Grand Master Character Gear szettre csak a Call of Duty: Advanced Warfare legjobb 100 játékosa jogosult, így csak ennyit osztanak majd ki belőle. A legtöbben tehát játék közben nem is fogunk találkozni ezekkel a játékosokkal, vagy ha igen, akkor valószínűleg nem egészen 2 másodperc alatt nyírnak majd ki minket.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)