Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare Supermacy DLC - újabb sztár érkezik zombit ölni

|

Hamarosan megjelenik a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb DLC-je, aki megszállott Evil Dead rajongó, annak ismerős lesz a Supremacy csomaggal érkező új arc.

Hirdetés

A Supremacy DLC a szokásos újdonságok mellett egy olyan szereplőt is bevon a zombimészárlásba, akiről elmondhatjuk, hogy veteránnak tekinthető a témában.

Aki látta a klasszikus Evil Dead filmeket, annak bizonyára ismerősen fog csengeni Bruce Campbell neve. A Call of Duty: Advanced Warfare legújabb csomagjában ő is csatlakozik az Exo Zombies neves szereplőgárdájához, és ugyaneddig démonokat mészárolt az Evil Dead filmekben, biztosan nem okoz neki majd gondot a zombigyilkolás sem. A Supremacy DLC négy új pályát hoz magával, valamint folytatja az Exo Zombies történetét, Campbell felbukkanására a "Carrier" epizódban lehet számítani. 

A Supremacy DLC június 2-án érkezik, először csak Xbox platformokra, majd kicsivel később rajtol a PC és a PlayStation kiadás is. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)