Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare tesztek - így tetszik a világnak

|

Percekkel ezelőtt lejárt a Call of Duty: Advanced Warfare embargója, a miénkkel egyidőben megjelentek a külföldi tesztek is. Ha nekünk nem hisztek, íme, ezt gondolják róla mások.

Hirdetés

Mint ahogy azt Mocsy is írta a Call of Duty: Advanced Warfare tesztben, a CoD-ról mindenkinek megvan a véleménye, ami ha nem egyezik az adott újságíróéval, sokan önmagukból kikelve kezdenek el anyázni, „titeket már megint lefizettek”-ezni, satöbbi, satöbbi.

Tőlünk 8.4 pontot kapott a játék, és ha szétnéztek a neten más tesztek után kutatva, hasonló pontszámokkal fogtok találkozni. Eddig a „legrosszabb” a USgamer 3.5/5 (avagy 7/10) pontja, 9 teszt után a játék PS4-es változata 81-en áll a Metacriticen. A felhasználói pontszámot óvatosan kezeljétek, néhány vérpistike úgy képes a legalacsonyabb értékelést adni a játékra, hogy még nem is játszott vele. És akkor a külföldi értékelések:

Polygon – 9/10
Videogamer – 8/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 8/10
Eurogamer.de – 8/10
GameInformer – 9/10
Metro – 8/10
USgamer – 3.5/5

Miután játszottatok az Advanced Warfare-rel, osszátok meg velünk, hogy szerintetek mennyit érdemelne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)