Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - végre új fegyverhangok jönnek

|

A Call of Duty sorozatban mindig sarkalatos kérdés volt a hang, most pedig, hogy a Dead Space sorozat vezető hangmérnöke is beleszól, komoly előrelépésekre számíthatunk.

Hirdetés

A Call of Duty franchise-t sok mindenért támadták a játékosok az elmúlt években és sokan az egy kaptafára készülő fegyverhangok miatt is elégedetlenkedtek. Őszintén szólva én nem nagyon figyeltem erre, de tényleg volt olyan, hogy egy-egy fegyvernek olyan hangja volt, mintha valaki erélyesen belehuhogott volna egy üres hordóba.

Ahol viszont nagyon is figyeltem a hangokra, az a Dead Space sorozat volt. A játék félelmetes atmoszférájához nagyon sokat tett hozzá Don Veca hangmérnöki munkája, aki a Visceral Games-es vezetőkkel együtt most a Sledgehammer Games-t erősíti. És ezzel együtt persze a Call of Duty: Advanced Warfare-t is.

Az Activision most kiadott egy videót, amiben Veca beszél a Call of Duty: Advanced Warfare hangjairól és azokról az erőlépésekről, amik közelebb hozzák majd hozzánk a háború zaját.

Ti mit gondoltok? Bizakodóak vagytok az új CoD-dal kapcsolatban, vagy majd inkább megvárjátok az első teszteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)