Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - március végén lesz a világbajnokság

|

Pár hónap múlva kiderül, hogy melyik csapat érdemes a Call of Duty: Advanced Warfare világbajnoki címére. Los Angelesben gyűlnek össze a legjobbak.

Hirdetés

Természetesen idén is lesz Call of Duty World Championship, ahol a világ 32 legjobb Call of Duty: Advanced Warfare csapata küzd majd a világbajnoki címért. 

Idén március 27-től 29-ig tart a móka, és ahogy minden évben, most is együtt dolgozik az Activision és az MLG, hogy a lehető legjobb körülmények között, profi közvetítés mellett harcolhassanak a legjobbak. A tét nem kicsi: 1 millió dolláros a nyereményalap, aminek oroszlánrészét természetesen az első helyezett viheti haza. A műsort az Xbox Live rendszerén, és több weboldalon is lehet majd követni.

A fő versenyre bekerülő csapatokat több kvalifikációs körön keresztül válogatják ki, ezek holnap kezdődnek. Az MLG hivatalos oldalán megtalálhattok minden infót a válogatásról. A World Championship formátumáról, térképekről, és a nyeremények eloszlásáról az esemény közeledtével értesítenek majd bennünket.

Nézitek majd, vagy inkább játszotok helyette?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)