Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - akkor még egyszer, mi van a felbontással?

|

Most, egy nappal a hivatalos Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés előtt végre biztos forrásból tudjuk, hogy melyik platformon milyen felbontásban és hány fps-sel fut. Nincs nagy különbség.

Hirdetés

A Call of Duty: Advanced Warfare mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on nagyon jól néz ki, úgyhogy valójában fölösleges is lenne a felbontásról és a képkocka per másodperc értékről beszélni, de mivel van, akinek ez nagyon fontos, a fejlesztők kénytelenek közölni, hogy mi a helyzet.

Egy tegnap esti Reddit AMA során Michael Condrey, a Sledgehammer Games társalapítója elmondta, hogy míg a PlayStation 4-es változat natív 1080p-ben (1920x1080-as felbontással) fut, addig Xbox One-on legalább 1360x1080-as felbontást láthatunk, és ez skálázódik fel 1080p-re. A Call of Duty: Ghosts, a sorozat első új konzolokra is megjelent része 720p-ben futott Xbox One-on, úgyhogy ez ez azért egy jelentős előrelépés, és látszik, hogy akármennyire is azt állítják néhányan, hogy a jelenlegi generációból mindent kisajtolnak, lehet még ezt jobban csinálni. Egyébként mindkét platformon stabil 60 fps-sel játszhatunk.

Ha kimaradt volna, olvassátok el pár órája elérhető Call of Duty: Advanced Warfare tesztünket, illetve nézzétek meg a külföldi értékeléseket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)