Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - biztosan lesz zombi mód

|

A Call of Duty sorozat egyes részeinek már egy ideje elengedhetetlen résztvevői a zombik, a jól bevált recepten pedig úgy látszik a Sledgehammer sem akar változtatni.

Hirdetés

Holnap ilyenkor a legtöbben már a kezükben tarthatják a Call of Duty: Advanced Warfare lemezüket, amelyek mostanra már mindenhová eljutottak, így elkerülhetetlenné vált, hogy egy-két játék illetéktelen kezekbe kerüljön. Ennek következtében ki is szivárgott egy új részlet.

A videót kiszivárogtatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy megkerüljék az Activision messzire elérő karjait és olyan helyre töltsék fel a videót, ahol minél többen láthatják, de 10-15 percnél tovább sehol nem sikerült még megtartani, az Activison ugyanis azonnal törölteti az anyagot.

Glen Schoflield, a Sledgehammer Games vezetője  egy tweetben már meg is erősítette a látottakat, és nagyon sajnálja, hogy így alakult, hiszen meglepetésnek szánták a dolgot.További részleteket sajnos nem tudtunk meg a zombi móddal kapcsolatban. Egyelőre nem tudni, hogy egy teljesen külön játékmód lesz, vagy az Exo Survival végén kapunk majd egy extra kört, mindenesetre kíváncsian várjuk a hivatalos infót.

Ti szerettétek a Treyarch-féle zombis mókát? Örülnétek, ha most is visszatérne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)