Hirdetés

Call of Duty - az Activision számos új internetcímet bejegyeztetett.

|

Valószinüsíthetően a domainbrókerektől való félelem miatt egy rakás új nevet jegyeztetett be az Activision.

Hirdetés

Ezek az új web címek mind a Warfare téma körül csoportosulnak.

Az újonnen bejegyzett internetcímek a következő feltételezett játékokhoz tartoznak (majd): "Call of Duty: Future Warfare",  "Call of Duty:Advanced Warfare", "Call of Duty:Secret Warfare" és "Call of Duty:Space Warfare". Mindegyik kombinációhoz bejegyzére került a "2" és a "3" is. 

Ezek a bejegyzések nem jelentik azt feltétlenül, hogy ilyen című játékok lesznek, vagy készülnek - úgy néz ki, hogy csak a domainbrókerek ellen védekeznek ebben a formában. Az is lehet, hgoy a négyből egy valóban készül/készülni fog, a másik három pedig egy okos férevezetés az Activision részéről.  Mindenesetre a Call of Duty és a warfare szavak kombinációi igen bejöttek az Activisionnek -így aztán a további kombinációk is bejöhetnek.

A Superannuation, akik felfedezték a bejegyzéseket úgy gondolják, hogy a négy közül az egyik a Sledgehammer Games által épp készítés alatt levő Call of Duty.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)