Hirdetés

Call of Duty 4 béta - Xbox360-ra

|

Mint már a reggeli Microsoft konferencián is említették lesz bétája a Call of Duty 4-nek.

Hirdetés

Pontosabban csak azon szerencséseknek, akik tudnak szerezni béta-kulcsot rá, és van Xbox360-uk. Így a Playstation tulajok kimaradnak a mókából, akik már el is kezdtek háborogni, hogy ők mért nem bétázhatnak. A Microsoft valószínűleg egy nagy pénzösszeget csengetett le az Activison-nek. Az a kérdés felvetülhet bennünk, hogy ha egy laggos, bugos bétát kiadnak Xbox360-ra, ami nem alkalmas az ilyen produktumok futtatására (jó a Halo 3 kivétel), akkor minden bizonnyal elég jó állapotban lesz ahhoz hogy a konzolok is megbirkózzanak vele, így leszűrhető, hogy a bétának semmi gyakorlati haszna nincsen, csak marketing célokra készül. Így már meg is válaszoltuk, mért nem lesz PC-s béta. Azért reméljük nem lesz így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)