Hirdetés

Call of Duty 2 - a bizonyíték

|

Ippeg most futottak be az első scanek a még hivatalosan be nem jelentett Call of Duty 2-ről. Elég rosszak a képek, lévén nem szépen lettek scannelve, de, ha már itt tartunk elmondanám, hogy a következő magazinunk (mely március 11-én jelenik meg) címlapsztorija pont ez a játék :) Ja és a legszebbet nem is mondtam, ugyanebben a magazinban írunk a Mithis csapatának, még szintén be nem jelentett projektjéről. Szép az élet, nemde? :D A többi scant itt találhatjátok meg. Update: Megalvásom közben Daniel bácsi, a PC Gamer stábjából udvariasan megkért, hogy ha nem okoz nagy gondot, szedjem le az egy scant, amit kitettem. Gondoltam legyen egy jó hétvégéje :) Bocsi srácok, a többit majd a következő GameStarban!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)