Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - a hónap végén jön a PC-s és PS3-as Apocalypse

|

Nem kell sokat várnunk az utolsó Black Ops II DLC PC-s és PS3-as megjelenésére, erősítette meg az Activision a mai nap folyamán. Konkrét dátumot is közzétett, hisz a kiadó már csak ilyen.

Hirdetés

A Revolution, az Uprising és a Vengeance után augusztus 27-én minden Xbox 360 tulajdonos számára elérhetővé vált a Call of Duty: Black Ops II legutolsó letölthető pályacsomagja, az Apocalypse.

A kör azonban csak akkor lehet teljes, ha a PC-sek és a PlayStation 3-asok is megkapják a Pod, frost, Dig és Takeoff pályákat, illetve az Origins zombis módot tartalmazó csomagot. Az Activision ma jelentette be, hogy az Apocalypse szeptember 26-án jelenik meg a fent említett két platformra, és 14,99 dollárnak megfelelő összegért lehet majd beszerezni azoknak, akik nem fizettek elő a Season Passre. A Microsoft és az Activision együttműködése a Call of Duty: Ghosts esetében is folytatódik, a játék Xbox 360-as és Xbox One-os DLC-i szintén sokkal hamarabb érkeznek majd, mint a más platformokra szánt csomagok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)