Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - visszatérünk az első világháborúba is

|

A Treyarch kiadott egy videót, amiben bemutatja a Black Ops 2 utolsó DLC-jének tartalmát. Íme az Apocalypse és az eddigi legjobb Zombies mod.

Hirdetés

Nem rég elmeséltük nektek, hogy érkezik az új Origins DLC, ami csak részben volt igaz, mert valóban úton van az utolsó Call of Duty: Black Ops 2 DLC, de Apocalypse lesz a neve, Originsnek pedig az új Zombies élményt keresztelték. Most a Treyarch szokásos módon egy videóban mesél a kiegészítő tartalmáról.

A Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse négy többjátékos pályát és egy nagyon ígéretesnek tűnő zombis játékmódot is tartalmaz, amivel, David Vonderhaar szavaival élve, „lezárják a hatalmas utazást". Lássuk mit is várhatunk a BOII negyedik és egyben utolsó kiegészítőcsomagjától. 

A Pod egy bukott utópisztikus faluban játszódik, ahol kis, közepes és nagy területek váltogatják egymást, elszórt stratégiailag fontos, nehezen védhető területekkel pettyezve. A Frost Amszterdamban játszódik és a nevéből már kitalálhattátok, hogy digitális tél nehezíti majd a dolgotokat. A pályát egy befagyott folyó szeli át és a város szűk utcáin folyik majd a harc nagy része. 

A Takeoff visszavisz minket a közönségkedvenc Stadium világába, viszont a Treyarch gondoskodott róla, hogy egy teljesen új környezet és hangulat fogadja a játékosokat, amikor belépnek erre a mapra - mostanra egy rakétabázis lett a jól ismert pályából. A Dig egy Call of Duty: World at War többjátékos pálya remake-je, a Courtyardot viszont egy ásatás helyszínére cserélték, ezért alig-alig lehet ráismerni a korai Treyarch játékban bemutatkozott mapra.

Végül pedig érkezik az Zombies legújabb adaléka, az Origins. A dieselpunk első világháborús helyszínen újra találkozunk a Zombies korábbi főszereplőivel, és az eddigi legnagyobb területen gyilkolhatjuk a zombikat. Két új fegyver is érkezik, amit a játékmód stílusának megfelelően alakítottak át, lesznek új ellenségek és egy tank is. Jaj, majdnem elfelejtettem. Lesz egy hatalmas robot is. Mert az ugye kell.

A Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse megjelenése augusztus 27-én várható Xbox 360-on, a PC-s és a PlayStation 3-as verzió egy kicsivel később követi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)