Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - itt az első teaser videó, megvan a leleplezés dátuma!

|

Itt az első komoly teaser videó a Call of Duty: Black Ops 3-ból. Megvan a bemutató dátuma is!

Hirdetés

Arra nyilván mindenki számított, hogy idén sem maradunk Call of Duty nélkül, ráadásul a Black Ops-sorozattal sikert arató Treyarch-on van a sor, hogy lenyűgözzön minket.

A Call of Duty: Black Ops 2-höz érkező frissítésében lévő kenyérmorzsák már előrevetítették, hogy valószínűleg a Black Ops 3 lesz idén a befutó. Hivatalos megerősítés persze egyelőre nem történt, de a Treyarch és az Activision most kiadott egy "Back in Black" című videót, aminek a végén egy hatalmas római 3-as díszeleg. Egyelőre elég biztos tippnek tűnik a Black Ops 3 bejelentés, mert a videóban még Mason neve is elhangzik, de azért várjuk ki a végét.

A 2015-ös Call of Duty leleplezése április 26-án várható, addig viszont marad a lélekőrlő spekulálgatás. Ti mit gondoltok? 

(a cikk képe csak illusztráció)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)