Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - egy közkedvelt zombis pálya visszatér

|

A Treyarch talált egy jó módszert arra, hogy felhasználják a Der Riese térképet. Az egyetlen bökkenő, hogy nem kapja meg mindenki.

Hirdetés

A Der Riese zombis térkép először a Call of Duty: World at War-ban szerepelt, aztán visszahozták azt az eredeti Black Ops-ra. Most ismét kalandozhatunk majd a pályán a Call of Duty: Black Ops III-ban.

A Der Riese most The Giant néven lesz megtalálható, ami az eredeti nevének lefordítása. A lényeg, hogy Dempsey, Nikolai, Takeo, és Richtofen visszatértek, hogy szétlőjék azokat az átkozott kutyákat. A rossz hír, hogy a The Giant csak azoknak lesz elérhető, akik a játék valamelyik spéci változatával rendelkeznek, vagy megvették a Season Pass-t (és még csak akkor is PC-re, PS4-re és Xbox One-ra).

A Call of Duty: Black Ops III PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re lesz elérhető november 6-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)