Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation - napokon belül minden platformra befut

|

Call of Duty: Black Ops 3 utolsó DLC-je eddig csak a PlayStation 4-es játékosok számára volt elérhető, most viszont már a többieknek sem kell sokáig várniuk.

Hirdetés

PlayStation 4-en már szeptember óta elérhető volt a Call of Duty: Black Ops 3 utolsó kiegészítése, most azonban végre az is kiderült, hogy a PC-s és Xbox One-os játékosoknak meddig kell még várniuk a Salvationre.

A zombis történet záró fejezete egészen pontosan október 6-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra. Persze nem csak az élőhalottakkal kell majd megküzdenünk, ugyanis négy új pályát is kapunk. Ezek közül mindenképpen a Micro névre hallgató térkép a legfurcsább, mely egy kerti piknikasztalon játszódik. 

Ezen felül érkezik még a Citadel, ami egy középkori kastély lesz, valamint két remake pálya is. Az Outlaw a Black Ops II-es Standoff western újragondolásaként került a csomagba, a Rupture pedig a World at Waros Outskirtsből merített ihletet úgy, hogy a receptet egy kis high-tech környezettel is megspékelte. 

A Season Pass tulajdonosoknak természetesen automatikusan elérhető lesz az új DLC, a többiek pedig 15 dolláros árra számítsanak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)