Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - megvannak a béta részletei

|

Kiderültek a legfontosabb részletek a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos bétájáról, valamint egy hangulatos trailer is érkezett a bejelentéshez.

Hirdetés

Megvannak a Call of Duty: Black Ops 3 muliplayet bétájának részletei, a fejlesztő Treyarch megosztotta milyen finomságok várnak ránk hamarosan.

Három pályát kapunk, melyek változatos helyszínekre kalauzolják a játékost. A Hunted nevű etiópiai térkép vízeséssel tarkított hegyi környezettel érkezik, a Combine az egyiptomi Szahara sivatagba vezet minket, az utolsó pálya, a szingapúri Evac pedig a város vízzel elárasztott területén, a háztetők tetején ad lehetőséget a harcra. A felkínált helyszíneken hét játékmód közül választhatunk, ezek a Capture the Flag, Team Deathmatch, Domination, Demolition, Hardpoint, Kill Confirmed, és Search & Destroy változatok lesznek.

Játszható karakterként nyolc Specialista áll majd rendelkezésünkre. Első körben közülük a Ruin, az Outrider, a Prophet és a Battery lesz csak felkínálva, de megfelelő teljesítmény elérése után a a Seraph, a Nomad, a Reaper, tovább a Spectre is megnyílik a játékosnak. A bétában mutatkozik be a Weapon Paintshop lehetőség, mellyel egyedi grafikákat készíthetünk el fegyvereink számára.

Látványos trailert is kaptunk a bejelentéshez, lessétek meg gyorsan.

A többjátékos móka augusztus 19-én indul, PlayStation 4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)