Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 is megkapta őrült élőszereplős előzetesét

|

A Call of Duty: Black Ops 3 előszereplős előzetese hozza a megszokott szürreális hangulatot, de ez a minimum amit el is várunk tőle.

Hirdetés

Ahogy azt már régóta megszokhattuk a november nem telhet el új Call of Duty epizód nélkül. Ez pedig azt jelenti, hogy számíthatunk egy újabb eszement élőszereplős előzetesre. Nos, megérkezett a legújabb agyatlan videó.

A Call of Duty: Black Ops 3 közelgő megjelenése kapcsán kiadott friss videóban Kevint, az ünnepien telt, husi szuperkatonát ismerhetjük meg, aki gond nélkül aprít minden ellenséget, legyen az ember, robot vagy akár zombi. Az Activision továbbra is a "mindannyiunkban él egy katona" mottót erőlteti, kérdéses persze, hogy ez már mennyire unalmas.

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenés november 6-án várható PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. Mint kiderült, az előző generációs verziók kampány mód nélkül érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)