Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - 3D-ben az összes platformon

|

Mindehárom platformon alapfelszereltség lesz a sztereoszkópikus 3D

Hirdetés

Egy hónappal a megjelenés előtt nagy bejelentéssel állt elő az Activision és a Treyarch. A Call of Duty: Black Ops az első "képkockától" az utolsóig játszható lesz 3D-ben, amibe beletartozik a multiplayer, a menü, minden. A fícsörhöz pedig csak egy gombot kell megnyomni.

Ami pedig a legérdekesebb, hogy a Call of Duty: Black Ops 3D az összes platformon, tehát Xbox 360-on, PS3-on és természetesen PC-n is elérhető lesz. A most bejelentett látványosság továbbá nem holmi későbbi javítás vagy DLC formájában, esetleg a limitált kiadás kizárólagos extrájaként érkezik, hanem mint a játék alapfelszereltsége jelenik meg. Bár a nemrég megesett bemutatón voltak néhányan, akik aggódtak a képfrissítési ráta 3D-beli drasztikus visszaesésétől (mindenekelőtt konzolon), az ugyanúgy tükörsimán és szaggatás nélkül, 60 FPS körüli értéken futott. Mark Lamia továbbá mindenki biztosított arról, hogy a Black Ops 3D a világ minden 3D-s kijelzőjén futni fog, hiszen egyedül a Sharp egy újonnan megjelent portékája az, amin még nem sikerült letesztelniük a játékot. Kellemes meglepetés, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)