Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a börtön ablakába soha nem lő be a nap

|

Végre PC-re és Xbox One-ra is befutott egy új csatatér a battle royale módhoz, Alcatraz falai között indulhat a hegylakózás. Tízperces gameplay videót mutatunk róla.

Hirdetés

Múlt héten az Activision és a Treyarch meglepett mindnyájunkat, amikor teljesen ingyen kihoztak egy új pályát a Blackout módhoz. Az Alcatraz már mindenki számára elérhető, de aki még nem töltötte le, annak majd a lenti videó bemutatja, hogy hogyan is néz ki az új játszótér.

Hirdetés

A 10 percnyi Call of Duty: Black Ops 4 gameplay anyagot a DualShockers csapatának köszönhetjük, akik láthatóan nem a világ legjobb lövészei, de igyekeztek bemutatni az új csatatér sajátosságait.

A Call of Duty: Black Ops 4 már megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A battle royale mód ebben a hónapban mindenki számára ingyen játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)