Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - Kiefer Sutherlanddel jött az első csomag

|

Két többjátékos pálya, egy zombis kampány, és egy új karakter érkezett PS4-re, de hamarosan a PC-sek és Xbox One-osok is megkapják a Battle Pass első darabját.

Hirdetés

A korábbi évekhez képest változott némileg a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenés utáni tartalmainak kiadása. Sokkal több cuccot kapunk ingyen, és máshogy adagolják a bérletet vásárlók számára az extrákat.

Hirdetés

Tegnap megérkezett az első néhány tartalom. A többjátékos módokban két új pályán, a közepes méretű Elevationön, valamint a nagyobb Madagascaron lövöldözhetünk egymásra. Előbbi egy a nepáli hegyekben található hegyi városka, utóbbi pedig egy hegytetőre épült terep, ahol egy segélyszállítmányos konvoj áll a középpontban.

A Zombies módhoz megérkezett a Dead of the Night küldetés, mely 1912-be visz minket, egy legendás kincsvadász birtokára. Vámpírok és vérfarkasok ellen harcolhatunk a Helena Bonham Carter, Kiefer Sutherland, Brian Blessed és Charles Dance által alakított karakterek szerepében. 

A Blackout játékosai korai hozzáférést kapnak a Black Ops III-ból ismerős Reaperhez, de a Battle Pass egyelőre nekik csak ennyit ad. Szerencsére az Absolute Zero frissítés tartalmait mindenki elérheti.

Mivel a platformexkluzivitás csak egy hétig tart, PC-n és Xbox One-on sem kell már sokat várni az újdonságokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)