Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - már tudjuk, mit hoz a szezonbérlet és a különleges kiadások

|

A játékot a normál mellett három, extrákkal felturbózott kiadásban is megvehetjük, de külön is begyűjthető lesz az úgynevezett Black Ops Pass.

Hirdetés

Az éppen zajló E3-tól függetlenül az Activision új infókat osztott meg a következő Call of Duty, a Black Ops 4 különleges kiadásairól. Most sem fukarkodtak az extra tartalmakkal, és még nem is rántották le a leplet mindenről.

Hirdetés

Season Pass idén tényleg nem lesz, de a Black Ops Passt gyakorlatilag elkönyvelhetjük annak. A csomag mindhárom deluxe kiadás része lesz, de külön is megvehetjük. Hogy mi lesz benne? Négy új zombi térkép, 12 multiplayer map és négy Blackout (a játék battle royale módja) karakter. Emellett egy úgynevezett Classified zombi küldetést is kapunk megjelenési napi bónuszként.

A Digital Deluxe Editionnel megkapjuk az alapjáték mellé az összes Black Ops Pass tartalmat, 2400 Call of Duty Point in-game fizetőeszközt, valamint még nem ismert digitális bónuszokat. Aki ezt a kiadást rendeli elő, már a bétában is játszhat.

Egy fokkal komolyabb ennél a Digital Deluxe Enhanced verzió, ami minden Digital Deluxe cuccot tartalmaz, de emellé 2400 helyett 8500 Call of Duty pont jár.

A legtartalmasabb csomag a Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition. Az alapjátékot egy szép fémdobozban kapjuk, mellé a Black Ops Pass és 1100 Call of Duty pont is jár. A digitális tartalmak mellett egy mobilra applikálható Black Ops 4 Pop Socketet, 10 Specialist felvarrót és három zombis gyűjtői kártyát is kapunk. A Pro Edition lesz a legritkább kiadás, csak limitált darabszámban lehet majd megvásárolni, kevés viszonteladónál.

Egyébként minden előrendelő kap hozzáférést a bétához, nem feltétlenül kell hozzá speciális kiadást vásárolni. Nektek hogy tetszenek a Black Ops 4 különleges kiadásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)