Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - végre van már Combat Record, de nem elégedettek a rajongók

|

Bevezetésre került egy jól ismert funkció, aminek köszönhetően érdekes statisztikákat böngészhetünk, de sajnos nem a játékon belül.

Hirdetés

Legelőször a 2010-es Call of Duty: Black Ops-ban találkozhattunk a Combat Record nevű aprósággal, ami egy csomó, a játékoshoz kapcsolódó adatot megmutatott, így például azt is, hány ölést szerzett az egyes fegyverekkel. Most a sorozat legújabb része mellé is megjelent ez a dolog, de nem mindenki örül neki. 

Hirdetés

Megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4-hez a Combat Record, amiben a fegyverekhez kapcsolódó statisztikák mellett többek között még azt is láthatjuk, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk az egyes kiegészítőket és különleges eszközöket használva. Elég sok adat elérhető tehát, viszont mindezeket csak a mobilos alkalmazáson vagy a böngészőnkön keresztül érhetjük el, a játékon belül nem.

Sokan nem örülnek, amiért nem került be a játékba ez a funkció, ám a Teyarch igyekezett megindokolni a döntést. Szerintük így az embereknek nem kell megszakítaniuk a játékot, hanem egyszerűen elérhetik ezeket az infókat két meccs között.

Szerintetek jó döntés volt ilyen formában prezentálni a Combat Recordot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)