Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - néhányan arra panaszkodnak, hogy eltűntek a játékbeli cuccaik

|

Ráadásul a játékkal megszerzett tartalmak mellett még a pénzért vásárolt jóságoknak is hűlt helyük van állítólag.

Hirdetés

A legszorgalmasabb játékosok rengeteg kisebb-nagyobb cuccot gyűjthetnek be a Call of Duty: Black Ops 4-ben, kezdve a különböző fegyverskinektől egészen a menő öltözékekig. Viszont most akadt egy elég komoly gond ezekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Többen is arra panaszkodtak a Redditen, hogy egész egyszerűen eltűntek a játékbeli cuccaik a fiókjukról. A beszámolók alapján a megszerzett, illetve a vásárolt dolgokat is érinti a probléma, így a különböző szerelések, matricák és festések mellett még a DLC-fegyverek sincsenek már meg bizonyos játékosoknak. A legfurcsább pedig az, hogy az elért Black Market tierek nem változtak, szóval tényleg nem tudni, mi okozta a gondot.

Időközben már az Activison egyik munkatársa is reagált a panaszokra, és a csapat elméletileg már vizsgálja az ügyet. Egyébként akadt olyan játékos is, aki saját állítása szerint a Black Ops III-ban is elvesztett néhány cuccot, tehát lehet, hogy nem csak a Treyarch legújabb alkotásával van probléma.

Nektek megvan mindenetek a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)