Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - bitang méretű day one patch jön

|

Más teljes játékok nem foglalnak annyi helyet, mint a Call of Duty: Black Ops 4 első napos javítása.

Hirdetés

Remélhetőleg a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenése napján nem lesz semmi komoly problémátok az internetkapcsolatotokkal, mivel a játékhoz egy nagyjából 50 GB-os day one patch érkezik, amit azoknak is telepítenie kell, akik a lemezes verzióra ruházott be.

Hirdetés

Fontos azért azt is hozzátenni, hogy nagyjából a patch egyharmadának letöltése után (ami kb. 16-20GB-ot jelent) már futtatható lesz az új Blackout játékmód, szóval jó eséllyel ti már rég a battle royale csatamezőn lesztek, mikor a javítás utolsó apró részletei is a merevlemezetekre vándorolnak. A Multiplayer, Zombies és Specialist Headquarters szekciókat egyébként mind-mind érinti a méretes day one patch. 

Azt is érdemes észben tartani, hogy a PS4 rendszere kicsit faramuci módon működik: a konzoli minden frissítés esetében ideiglenes biztonsági másolatot készít a teljes alapjátékból, ez a gyakorlatban pedig azt jelenti, hogy a Sony konzolján összesen 115GB szabad hely kell majd ehhez az 50GB-os patchhez. 

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)