Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - patch nélkül nem játszható

|

Ennek egy multis játéknál nem kell problémát jelentenie.

Hirdetés

E hét péntekén jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 4, de ahogy az a múltban is előfordult már, néhány játékos valahogyan hozzájutott egy példányhoz. Egyelőre azon túl, hogy feltelepíthetik és pörgethetik az ujjukon a lemezt, sok mindent nem tudnak csinálni.

Hirdetés

A Treyarch ugyanis - a Sledgehammer tavalyi példáját követve - egyfajta védelemként az első napi frissítés megjelenéséig  játszhatatlanná tette a játékot, aki megpróbál belépni, az a "Frissítés szükséges" hibaüzenettel találkozik. Egyjátékos kampány nincs benne, de a specialistákhoz tartoznak egyedül játszható küldetések, illetve várhatóan a zombimód is futtatható lesz offline.

A patch a napokban már megjelenhet, valószínűleg kicsivel a hivatalos, pénteki start előtt. Aki lemezesen veszi meg a játékot, készüljön arra, hogy telepítés után még egy letöltést is végig kell várnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)