Hirdetés

Az, hogy az idei Call of Duty nem tartalmaz kampányt, nem jelenti, hogy a jövő évi sem fog

|

A Black Ops 4-gyel az Activision kipróbálja, milyen eredményt hoz egy kampány nélküli CoD, de nem tudni még, mit hoz a jövő.

Hirdetés

Hiába jött már egy Infinite Warfare és egy WWII, még mindig nagyon jól pörög a Black Ops 3 multija - nem véletlenül jelent meg hozzá frissítés nemrégiben.

Hirdetés

Tekintve, milyen tragikusan gyenge lett a kampány a Treyarch legutóbbi játékában, talán jobb is, hogy a csapat az energiáit a játék többi részének csinosítgatására fordítja. Bátor lépés, és az internet hangját hallató fele nem boldog, de tudjuk, hogy egy rosszul teljesítő CoD is simán az év legjobbja tud lenni.

Dan Bunging, a Treyarch egyik vezetője elmondta, a kampány csak most marad ki, és minden játék befejezése után felteszik a kérdést: "Mit fognak a legjobban szeretni a rajongók?". Ha erre a válasz az, hogy egy hagyományos kampányt, ők nem mondanak rá nemet. 

A napokban készült egy statisztika (a publikusan elérhető, PC-s és Xbox One-os achievementeknél látott adatok felhasználásával) arról, hogy hányan fejezik be egy adott Call of Duty kampányát. Míg a 2009-es Modern Warfare 2 és a 2011-es MW3 egyjátékos módjának a játékosok több mint fele ért a végére PC-n, a Black Ops alsorozat részei minden alkalommal jócskán alulmúlták az egyéb játékokat. A Black Ops 3 esetében volt a legelkeserítőbb a helyzet, azt mindössze a steames tulajok 9%-a fejezte be (és hát tényleg egy hulladék volt a történet, nem is hibáztatunk senkit). Meglepő viszont, hogy az egyik legjobb kampányt, a Black Ops 2-ét is ilyen kevesen játszották.

Ezek a steames értékek:

Ezek pedig az Xbox Live-osak:

A számok magukért beszélnek, de ha képes lesz az Infinity Ward a Modern Warfare 4-hez (már ha tényleg azon dolgoznak) egy olyan jó sztorimódot készíteni, mint az első MW-játékokhoz, boldogak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)