Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - börtönben a zombikkal

|

A San Diego Comic-Con alatt a Treyarch bemutatta a harmadik zombis pályát egy durván hangulatos videóval.

Hirdetés

Az Activision és a Treyarch marketing gépezete nem pihen a megjelenésig, így természetesen az SDCC 2018-ra is kimentek promotálni a Call of Duty: Black Ops 4-et. A helyszínen bemutatták a harmadik Zombies térképet, aminek a trailerjét már mi is megnézhetjük.

Hirdetés

Egyébként később kiderült, hogy ez a videó nem csak a Blood of the Dead küldetést vezeti fel, hanem az egész Zombies módot. A trailerben olyan kedves ismerősök köszönnek vissza, mint Richtofen, Takeo, Dempsy, és Nikolai az előző Black Ops részekből. A Blood of the Dead egyébként direkt folytatása a Mob of the Deadnek, ami még a Call of Duty: Black Ops 2 zombis mókájának része volt.

A Call of Duty: Black Ops 4 megjelenés 2018. október 12-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)