Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - A First Strike bemutatása

|

A készítők nem bízzák a véletlenre a Black Ops első DLC-jét. Egy videó keretén belül demonstrálják, hogy mire is számíthatunk majd.

Hirdetés

A First Strike névre keresztelt letölthető tartalom öt új placcal szeretné elkényeztetni a népszerű FPS szerelmeseit.

Négy multiplayer pályával és egy új zombikat kergetős területtel leszünk gazdagabbak, ha február elsején bezsebeljük a produktumot. Elsőként csak az Xbox 360-nal rendelkezők érhetik el ezt a csomagot, de a későbbiekben biztosan tiszteletét teszi a többi platformon is. Olyan helyszíneken mérhetjük majd össze a tudásunkat, mint a „bomlásnak" indult berlini fal, vagy a pergősebb játékmódot diktáló jégkorong stadion. A online csaták során eljutunk még egy elhagyatott kutatóbázisra és egy bodegákkal telezsúfolt pályára is. A Microsoft konzoljával rendelkezőknek mindezért 1200 MS pontot kell majd leszurkolni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)