Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - egymilliárd dollár bevétel

|

A játék november 9-i indulása óta rengeteg pénzt hozott az Activision és a Treyarch számára.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops több, mint 1 milliárd dollárral gazdagította a fejlesztőket és a kiadót annak ellenére, hogy csak közel másfél hónapja lehet megvásárolni.

Csak az első öt napban 650 milliót termelt világszerte, felülmúlva ezzel a Call of Duty: Modern Warfare 2 550 millió dolláros kezdeti bevételét. A játékkal eddig több, mint 600 millió órát játszottak a játékosok. Az átlag Xbox 360 játékos naponta többször is bejelentkezik, és több, mint egy órát játszik alkalmanként, aminek fele a többjátékos móddal telik el. Mindenki kedvenc ügyvezető igazgatója, Bobby Kotick elmondta: "Minden szórakoztatóipari termék közül egyedül a Call of Duty-nak és az Avatarnak sikerült ilyen gyorsan elérnie a milliárdos mérföldkövet."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)