Hirdetés

Portal Kombat, avagy portálkodjunk és mortálkodjunk

|

Portal 2, vagy Mortal Kombat? Esetleg... Portal Kombat? Vigyázat, humoros videó!

Hirdetés

Valószínűleg már mindannyian szembesültünk azzal a problémával, amikor két játékot is meg szerettünk volna venni, de csak az egyikre volt keretünk. Hosszas dilemma után döntöttünk az egyik mellett, hazamentünk, örültünk neki, de azért ott motoszkált a fejünkben, mi lett volna ha...

Az alábbi videó főszereplője okosan megoldja a dolgot: elképzeli, milyen lenne a két játék együtt. Az egyik kiszemelt a Portal 2, a másik pedig az új Mortal Kombat. No de lássuk a medvét:

Ötletes kisfilm, remek megvalósítással, a befejezésnél pedig még egy vége poénra is volt erejük a készítőknek. Ti melyiket választanátok? Mortal Kombat, vagy Portal 2? Esetleg Portal Kombat? (Tudom, tudom, két teljesen eltérő stílus, de kicsit rugaszkodjunk el a valóságtól).

A Portal 2 egyébként április 19-én jelent meg, azóta kapott hideget és meleget is. EndreMan kollégával pont tegnap végeztünk a kooperatív móddal, már csak az egyjátékos küldetések maradtak - no de erről majd a májusi GameStar hasábjain. A Mortal Kombat április 27-én érkezik, ajánlom figyelmetekbe Flatline kolléga tesztjét az áprilisi GameStarban. Kellemes szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)