Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Hétvégén dupla pontokért lövöldözhetünk!

|

Itt a nagyszerű alkalom, hogy a Black Ops-ban megugrasszuk az XP számlálót.

Hirdetés

Ezen a hétvégén (február 4-6) mindenki izzítsa be a lövöldözés iránti vágyát, ugyanis dupla XP pontokért kaszabolhatja majd a másikat. A játék hivatalos Twitter oldalán arról biztosítanak minket, hogy ez a lehetőség az összes platformon (PC, Xbox 360, PlayStation 3) elérhetővé válik a három nap folyamán. A rövidke kis bejegyzés arra is emlékeztet minket, hogy a Black Ops első DLC-je, a First Strike február elsején, azaz a holnapi napon debütál - igaz egyelőre csak Xbox 360-ra. A letölthető tartalom ára - mely 5 új helyszínt biztosít a számunkra - 1200 MS pontba fog kerülni. Egy kis kedvcsináló a First Strike-hoz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)