Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - visszatérnek a zombik

|

Nyilván nem mondunk vele nagy újdonságot, hogy a 2013-as Call of Duty előtt vár ránk még legalább egy bővítmény a Black Ops 2 listáján.

Hirdetés

Szinte sokkolt minket az Activision bejelentése februárban, hirtelen nem is tudtuk hova tenni, hogy idén egy újabb epizóddal bővül a Call of Duty franchise. A széria novemberben érkező folytatását (újabb generáción persze) az Infinity Ward (legalábbis a megmaradt része) prezentálhatja nekünk. Addig is persze marad nekünk a jól bevált Black Ops II DLC, elvégre kell a pénz kenyérre.

Történt ugyanis, hogy egy névtelenségbe burkolódzó kereskedő lefotózta az állítólag Uprising névre keresztelt Call of Duty: Black Ops 2 bővítményt, amelyről a DLC tartalma és megjelenése egyaránt leolvasható. Az Uprising premierjére április 16-án számíthatnak az Xbox 360-as játékosok, a többi platformra szánt verzió valószínűleg ismét csúszik egy hónapot. Ami a tartalmat illeti, a Black Ops 2 kiegészítője elhozza nekünk a Vertigo, Magma és Encore című pályákat és az élőhalottak rajongóit sem hagyják szórakozás nélkül, tekintve a Mob of the Dead nevű jóságot.

Hivatalos bejelentés híján várunk az Activision álláspontjára. Míg várakozunk, érdemes megpróbálkozni a napokkal ezelőtt bemutatott 10 multiplayer jelvény elkészítésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)