Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - az Apocalypse az MLG-n mutatkozik be

|

A Call of Duty: Black Ops II legújabb kiegészítője a Major League Gamingen mutatkozik majd be először, amit ti is élőben nézhettek.

Hirdetés

A Treyarch nem rég lerántott a leplet a Call of Duty: Black Ops II Apocalypse DLC-ről, ami az utolsó kiegészítője lesz a hihetetlenül sikeres játéknak.

Az Activision és a Treyarch bejelentette, hogy az első Apocalypse gameplay-t a Major League Gamingen izgulhatják végig a rajongók, amit vagy a Twitch csatornán, vagy az MLG hivatalos honlapján érhettek majd el. Nyolc profi MLG játékos fogja nyúzni a Call of Duty: Black Ops II Apocalypse nevű kiegészítőjét az összes többjátékos pályán, illetve bemutatják majd a vadonatúj zombis játékmódot is.

 

Az esemény augusztus 24-én kerül megrendezésre és a meccsek mellett maga David Vonderhaar, a Treyarch egyik vezetője is ad egy interjút a legújabb kiegészítőről. 

A Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse megjelenése augusztus 27-én várható Xbox 360-ra, a többi platformra pedig szokás szerint csúszik egy kicsit a kiadás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)