Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - szerezz több multis pontot

|

A Treyarch új frissítésének köszönhetően nem csak a bugoktól szabadulunk meg, de egy ideig több pontot is szerezhetünk a multiban.

Hirdetés

Pár nappal vagyunk csak túl a Call of Duty: Ghosts bejelentésén, melyet ismét az Infinity Ward készít, de ne felejtkezzünk el a Treyarch legutóbbi CoD játékáról sem.

Látszik, hogy az 1996 óta működő cég odafigyel a részletekre, a Black Ops 2-höz szép számmal érkeztek DLC-k is (például a Call of Duty: Black Ops II Uprising), most pedig egy új frissítés látott napvilágot PC-re, melyben a Team Deathmatch alternatív változatát próbálhatjuk ki limitált ideig. Na jó, annyira nem alternatív, a különbség csak annyi, hogy 150 pontot ér egy ölés, így az eddigieknél hamarabb szerezhetünk Scorestreak-et.

A frissítésben ezen felül rengeteg hiba került javításra, melyek az egy- és többjátékos módot is érintették, sőt, a zombikkal sem lesz annyi gond, mint eddig. Az első Call of Duty: Ghosts gameplay-re május 21-ig még várnunk kell, de legalább addig sem unatkozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)