Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - jön az Origins DLC

|

Az Activision és a Treyarch kiadott egy új videót a Call of Duty: Black Ops 2-höz, érkezik az Origins DLC.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 2 megjelenése óta már három DLC-t kaptunk, és most minden jel szerint úton van a negyedik, egyben utolsó kiegészítő is.

Az Activision és a Treyarch egy meglehetősen titokzatos videót lőtt fel a netre, amiről csak annyit tudtunk, hogy valami köze van a CoD BOII-höz. Azt már lehetett sejteni, hogy a játék utolsó DLC-jéről lesz szó, és a mostanában sokat támadott David Vonderhaar tweetje ezt lényegében meg is erősíti. Egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, de minden jel arra mutat, hogy az utolsó Call of Duty: Black Ops 2 DLC neve Origins lesz.

A videó nem sok mindent árul el, látjuk a négy főszereplőt, egy csatát és egy furcsa robotot, de hogy ezek miképpen is kapcsolódnak egymáshoz, azt egyelőre nem tudjuk. Az Origins megjelenéséig, de legalábbis a bejelentéséig nem is fogjuk tudni, viszont kíváncsiak vagyunk rá, hogy ti mit gondoltok.

Szóval, szerintetek miről lesz szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)