Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - zombik Nuketownban

|

Ma egy kisebb ajándékban részesülnek azok a rajongók, akik megvásárolták a Season Pass-t, hogy addig se unatkozzanak, amíg a beígért DLC csomagok megérkeznek.

Hirdetés

The Nuketown Zombies annak a térképnek a neve, amit a Season Passal rendelkező Call of Duty: Black Ops II rajongók már ma letölthetnek. A négy, megjelenő térképcsomagba természetesen ez nem tartozik bele, a zombis térkép csak egy kis extra ajándék, hogy az előfizetőknek legyen mivel elütni az időt, amíg a többi tartalom megérkezik. Akik még nem fizettek be, azoknak sem maradnak ki semmiből: amint megvásárolják a Season Passt, máris letölthetik a Nuketown Zombiest.

Az Xbox 360 vásárlók már most, a többi platformon játszók valamivel később vehetik át az ajándékcsomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)