Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - ha sietsz, te is részt vehetsz a nyílt bétában

|

Elindult a Call of Duty: Black Ops III nyílt bétája, de nem árt sietni ha még ti is ki akarjátok próbálni az új frissítéssel kibővített mókát.

Hirdetés

Mától minden PlayStation 4 tulaj önfeledt vigyorral az arcán vetheti bele magát a Call of Duty: Black Ops III izgalmaiba, hiszen elérhetővé vált számukra a játék nyílt bétája. A többieknek még várniuk kell.

A fejlesztő Treyarch egy Twitter üzenetben tette közzé az örömhírt, miszerint végre az összes PlayStation 4 felhasználó számára megnyílt a Call of Duty sorozat legújabb lövöldéje. A játékosok ezen felül új pályát (Stronghold), új specialistát (Reaper), egy új játékmódot (Uplink, itt a két csapat egy szatellit birtoklásáért kűzd) és megemelt maximális szintkorlátot is kaptak (28-ról 34-re emelték a limitet). A béta teszt viszont csak augsztus 23-ig, azaz a holnapi napig tart, tehát nem árt sietnetek, ha ti is bele szeretnétek még gyorsan kóstolni a Call of Duty: Black Ops III élménybe.

Akkor sem kell csüggednetek, ha majd Xbox One-on vagy PC-n szeretnétek kipróbálni a játékot, hiszen csupán augusztus 26-ig kell várnotok erre a lehetőségre.

A Call of Duty: Black Ops III idén november 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)