Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - mindenkinek elérhető az Awakening DLC

|

A Call of Duty: Black Ops 3 első letölthető csomagjával már nem csak a PlayStation 4-tulajok játszhatnak.

Hirdetés

Mivel az Activision most a Sonyval csinálja azt, amit pár évig a Microsofttal, a PlayStation 4-es játékosok már egy hónapja megkapták az első letölthető csomagot.

Nem volt egyértelmű, mennyit kell várni a többieknek, aztán hirtelen megjelent az Awakening Xbox One-ra és PC-re is. (Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as játékosok ezt most nem kapják meg, ahogy semmit, ami a Season Pass része.) A csomagban található a Black Ops II-ben szereplő Hijacked átdolgozott változata, a Skyjacked, a csúszdaparkos Splash, az építkezésen játszódó Rise, a három teljesen különböző zóna alkotta Gauntlet, illetve a Der Eisendrache nevű, egy kicsit a Wolfenstein játékokat idéző zombis epizód. A Season Pass-tulajok természetesen minden további nélkül letölthetik, a többieknek platformtól függően 4390 forintot vagy 14,49 eurót kell fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)