Hirdetés

Call of Duty Challenge Division - most te is versenybe szállhatsz!

|

Úgy érzed elég jó vagy ahhoz, hogy akár a profik közt is szerepelj? Most itt a lehetőség!

Hirdetés

A Call of Duty nemrég új otthonra talált, így az Xbox One után immár a PlayStation 4 lett az Activision sikerszériájának központja. A versenyek természetesen továbbra is ezerrel pörögnek, sőt, a kiadó most egy új sorozatot is hirdetett.

Idén már nem csak a profi csapatok szállhatnak versenybe, hanem gyakorlatilag bárki, akinek van pár cimborája, hogy összehozzanak egy csapatot. A Challenge Division névre keresztelt szériában tavasszal három európai online torna és két nagy LAN is várja a legjobb amatőr játékosokat. Míg az online bajnokságokon 5000 dollárért folynak a küzdelmek, a londoni LAN-on 25 0000, a párizsin pedig 50 000 dollár kerül a kalapba.

A legjobb csapatok természetesen világbajnoki pontokat is szerezhetnek, így idővel felkerülhetnek a nagyon közé, hogy a világ legjobbjaival játszanak. Az online versenyeket az ESL rendszerén keresztül bonyolítják le, ha érdekel a dolog, itt tudtok regisztrálni az egyes fordulókra:

CWL Challenge Febr. 20-21

CWL Challenge Febr. 27-28

CWL Challenge Márc 12-13.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)