Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - megvan, hogy mikor leplezik le a zombimódot

|

A Treyarch végre bejelentette, hogy mikor mutatják be nekünk a Call of Duty: Black Ops 3 zombis játékmódját.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 eddigi trailereitől és bejelentéseitől nem sok embernek szaladt homlokközépig, de ez még sokat változhat a megjelenésig hátralévő hónapokban.

Főleg, ha a Treyarch képes lesz még a Black Ops II végtelenül szórakoztató zombis játékmódjára is rákontrázni. A stúdió ugyanis Call of Duty: Black Ops 3-ban egy komplett kampányt szentel az élőhalottaknak, amiből sajnos az E3 2015-ön egy képkockát sem mutattak. A fejlesztők viszont a hivatalos Twitter oldalukon bejelentették, hogy már nem kell sokat várnunk és végre leleplezik a Zombies-t.

A Treyarch július 9-én mutatja meg a világnak a Call of Duty: Black Ops 3 Zombies-t. Ezen a napon indul majd el a San Diego Comic Con és úgy látszik, hogy a srácok is kint lesznek, hogy bemutassák a játékuk legizgalmasabbnak ígérkező részét.

Ti mit gondoltok? Szerettétek a korábbi zombis játékmódokat? 

[A kép csak illusztráció]

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)