Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - visszatér egy évek óta nem látott játékmód

|

A Call of Duty: Black Ops III-ban a megszokott felhozatal mellett visszatér az egyik olyan játékmód is, ami már három éve nem szerepelt egyik játékban sem.

Hirdetés

Aki figyelmesen végigolvasta a Call of Duty: Black Ops III multis bétájáról nemrég megjelent infókat, annak feltűnhetett, hogy bár csak három pályát próbálhatunk majd ki, de unatkozni nem fogunk, hiszen hét különböző játékmódot is is nyüstölhetünk. Az egyik ezek közül a Demolition lesz, ami egy ideje nem szerepelt a Call of Duty-sorozat repertoárjában.

A Demolition még az Infinity Ward-féle Call of Duty: Modern Warfare 2-ben mutatkozott be 2009-ben, és a 2012-ben megjelent Black Ops II-ben játszhattuk utoljára a játékmódot. Ebben a módban az egyik csapat megpróbálja felrobbantani a kijelölt helyet egy bombával, míg a másik ezt próbálja megakadályozni. PlayStation 4-en egyébként már csupán hat napot kell kibírnunk, hogy mi is a gamescomos előadáson bemutatott pályákon darálhassuk az ellent, a Call of Duty: Black Ops III teljes megjelenésére viszont még odébb van, erre november 6-áig kell várnunk.

Ti örültök a Demolition visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)