Call of Duty: Black Ops III - a multi egyensúlyára törekszik az új patch

|

Míg PlayStation 4-en és Xbox One-on már élesedett a Call of Duty: Black Ops III legújabb frissítése, PC-n még egy napot kell várnunk a főleg az egyensúly szempontjából érdekes patchre.

Rendeld elő a Total War: Warhammer II-t és játssz már most a ráadás DLC-vel! Hirdetés

A Treyarch csapata igyekszik új tartalmakkal is frissen tartani a Call of Duty: Black Ops III-at, de a DLC mellett azért dolgoznak technikai jellegű frissítéseken is. Egy méretes javítás például ma élesedett konzolokon, PC-re pedig valamikor holnap érkezik.

A kampánymódot egyetlen apróbb kényelmi változás érint, méghozzá az, hogy a Tactical mode magától bekapcsol, amikor erre szükség van, de a játék másik két komponensén rengeteget csiszoltak a fejlesztők. A Zombies módban sok bug került kiirtásra, de ez elmondható a Call of Duty: Black Ops III többjátékos részéről is. A multiban viszont a legfontosabb valószínűleg az lesz, hogy több specialista és fegyver statisztikái is átalakulnak egy kicsit (a Vesper szenvedett el szinte egyedül nerfet), hogy közelebb kerüljön a játék a tökéletes egyensúlyhoz. A változások teljes listáját a hivatalos fórumon találjátok, a PlayStation 4-es Patch note-okért ide, az Xbox One-osokat érintő listáért pedig ide érdemes kattintani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!